Vi specialiserer os
i ekspresvejtransport

Med vores store flåde, der består af 150 biler kan vi ankomme mhp. pålæsning et hvilket som helst sted i Europa på blot halvanden time efter modtagelse af ordren.

For Trans Europe findes der ikke nogen usædvanlige opgaver – kørsel fra Helsingfors til Barcelona eller fra Bukarest til Edinburgh er helt almindeligt for os. Vi kører alle steder! Når vores bil tager af sted, kommer den ikke tilbage til basen i Polen efter at have udført bare én transport – den fortsætter rejsen rundt om Europa, for at – efter 3 uger og tusindvis tilbagelagte kilometer – komme tilbage til startpunktet efter at være kørt forbi Dover, Bilbao, Marseille, Torino, Zagreb og flere andre, europæiske byer.

Ud over international transport tilbyder vi også ydelser i form af national transport i de europæiske lande, der udføres i overensstemmelse med de lokale lovregler og regulering. Dette er en løsning, der fungerer udmærket godt når de lokale transportører ikke er i stand til at leve op til de særlige krav eller ikke er tilgængelige.

Transport af farligt gods er lige så almindelig for os som transport af kuverter med dokumenter, paller eller varer, der kræver temperaturjustering, som vi kan garantere ved hjælp af vores kølevogne. Alle de typer gods har én ting til fælles – det er dine varer, og de er vigtige for os.

Udvalgte køretider

Paris – Barcelona
13 t / 1022 km
Milano – Hamborg
20 t / 1356 km
Napoli – Amsterdam
32 t / 1844 km
London – München
19 t / 1107 km
München – Bruxelles
10 t / 747 km
Katowice - Dortmund
12 t / 948 km
Wien – Birmingham
28 t / 1691 km

Placering af vores biler

Seneste opdatering: 13.06.2024

Du kan stole på os!

Vi tilbyder afprøvede, sikre løsninger indenfor eksprestransport. Vi er altid lige dér, hvor du har behov for os, og hvor tid og kvalitet er i højsædet.

Takket være vores mange års alsidige erfaring tilbyder vi mere end de traditionelle transportydelser. Vi garanterer øjeblikkeligt svar på forespørgsler og en bred vifte af løsninger, tilpasset til kundernes behov.

Vi kontrollerer transporten grundigt i alle dens faser, vi eliminerer de potentielle farer for den smidige gennemførelse af ydelsen og informerer kunden løbende om status af ordren. Allerede 15 minutter efter aflæsning sender vi et indscannet, underskrevet fragtbrev til kundens e-mailadresse!

Vi sørger for, at alle kundens ønsker bliver opfyldt 100%. Hvis du ønsker, at varen skal aflæses kl. 13:00, kan du være sikker på, at det vil være sådan. Chaufføren ankommer 15 minutter, en halv time eller en time før den aftalte tid, venter og foretager aflæsning præcist på det tidspunkt, som du har ønsket dig.

Læg en besked
Vi kontakter dig hurtigst muligt.