Vi tilbyder totalløsninger indenfor transport. Når du samarbejder med os er det eneste, du skal gøre, at aflægge en ordre. Resten ordner vi selv.

Mange års erfaring i transportbranchen har givet os mulighed for at oprette et unikt system, der garanterer en omfattende service og transportstøtte. I alle faserne varetages transporten af pålidelige mennesker, der i forbindelse med sit arbejde tænker ud af boksen.

Speditører – takket være den effektive kommunikation – deler erfaringer og danner dermed et team med en utrolig stor viden. Idet vi ikke nøjes med det, tilrettelægger vi regelmæssigt kurser, der har til formål at videreudvikle deres færdigheder.

Vi har sørget for, at vores chauffører har mulighed for at sikre varen forsvarligt og foretage både på- og aflæsning under alle forhold.

Vores kontrollører har hele døgnet adgang til oplysninger om bilens placering og kan reagere på enhver forsinkelse med det samme. Mens du sover, tjekker de, hvad der er årsagen til at bilen holder en længere pause end normalt – har chaufføren brug for et øjebliks pause for sikkerhedsmæssigt forsvarligt at kunne fortsætte kørselen, eller måske er han lige ved at skifte dæk? Er bilen pludseligt gået i stå? Uanset årsagen, vil problemet være løst, når vi kontakter dig.

Med os behøver du ikke
bekymre dig for dit gods

Finpudsede transportydelser, mange års erfaring, et velovervejet valg af medlemmer af vores team og en stor køretøjsflåde har givet os mulighed for at opnå imponerende resultater.

  • Tilrådighedsstillelse af en bil et valgfrit sted i Europa i løbet af halvanden time.
  • 99,8% af eksprestransporter når bestemmelsesstedet til tiden.
  • I løbet af 15 minutter efter aflæsning sender vi et indscannet fragtbrev til kundens e-mailadresse.

Vi taler 8 sprog, vi er i løbende kontakt med kunden og giver kunden mulighed for at spore transporten. På et hvilket som helst tidspunkt i døgnet kan du skrive til adressen update@transeurope.pl eller ringe til 0048-795-532-666 for at få en nøjagtig oplysning om bilens placering.

Forebyggelse er bedre end helbredelse

Vi ved, hvor de svage transportpunkter kan forekomme, vi foretager en grundig analyse af alle etaperne og vi forhindrer rutine i vores handlinger. Vi har udarbejdet en række procedurer, som vi kan bruge i tilfælde af komplikationer. Vi behandler enhver situation professionelt og vi undervurderer ikke nogen hændelser.

Vi bærer ansvaret, både for dine ting og for din tid. Idet vi ikke overlader noget til tilfældigheder, forsikrer vi den vare, vi transporterer, til et beløb stort 300 000 €.

Læg en besked
Vi kontakter dig hurtigst muligt.